Μεγάλη ανακούφιση και ανείπωτη χαρά σκόρπισε σε όλο τον κόσμο η είδηση του εντοπισμού της μαθήτριας Μαρκέλλας Βεράμη, που είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη της Καλαμαριάς. Σύμφωνα με πληροφορίες η 10χρονη πήγε μόνη της περίπου στις 09:00 το πρωί στο πρατήριο.

Η μικρή είναι σε καλή κατάσταση και βρίσκεται μαζί με τους αστυνομικούς στο Αστυνομικό Μέγαρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι φορούσε στην πλάτη τη σχολική του τσάντα όταν εντοπίστηκε. Όταν την πλησίασε ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πρατήριο, του είπε ότι θέλει να πάει σπίτι της και όταν ο πρατηριούχος τη ρώτησε το όνομά της και του είπε «Μαρκέλλα», αμέσως κατάλαβε ότι πρόκειται για το παιδί που αγνοείται.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία με την σειρά της ενημέρωσε την μητέρα της Μαρκέλλας, που μετέβη δια να παραλάβει την μικρή και να δώσει περαιτέρω στοιχεία για την μικρή, ώστε να εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση.

Η μητέρα της είχε αναφέρει ότι την μικρή Μαρκέλλα προσέγγισε μία άγνωστη γυναίκα, η οποία φώναξε τη 10χρονη με το όνομά της. Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του κοριτσιού, η Μαρκέλλα έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση. Σημειώνεται ότι το σπίτι της μικρής Μαρκέλλας απέχει μόλις 200 μέτρα από το σχολείο.