Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σήμερα Μεγάλη Δευτέρα (10 Απριλίου) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα της πόλης και να δώσει έμφαση σε αναπτυξιακές προοπτικές και κοινωνικές δομές, αφού θα είναι υποψήφιος στην Α΄περιφέρεια. 

Το πρωί, ο πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο F M 100, όπου αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων και έργων της Θεσσαλονίκης, όπως το ογκολογικό νοσοκομείο και άλλα. Σε ερώτηση για την υποψηφιότητα Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: “Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάζω τα ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων, αλλά κάποια ονόματα μάλλον γέλιο προκαλούν”.

Χαρακτήρισε ψηφοδέλτια – λούμπεν τα όσα περιλαμβάνονται στις λίστες και απέφυγε να μιλήσει ειδικά για τον κ. Αντώναρο, αλλά τον “φωτογράφισε”, ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά στους Νίκο Παππά και Παύλο Πολάκη.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός επρόκειτο να επισκεφθεί το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στη Θέρμη, το οποίο χαρακτήρισε ως το πιο πρωτοποριακό και αξιόπιστο.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, τον χώρο ανάπλασης του Περιαστικού Δάσους Αναψυχής στον Δήμο Παύλου Μελά, τον χώρο ανέγερσης του νέου ογκολογικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στο πρώην στρατόπεδο «Καρατάσιου» και το πρώην στρατόπεδο «Ζιάκα».

Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Συμβουλευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για τη βία κατά των γυναικών και την Στοά Μοδιάνο.