Την πρώτη ψυχρολουσία δοκίμασαν σήμερα, Παρασκευή, οι οδηγοί, καθώς στο ρεύμα πορείας προς κέντρο και ανατολικά, μεταξύ του κόμβου Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και του κόμβου προς Τριανδρία πραγματοποιούνται εργασίες διαγράμμισης ενόψει της έναρξης κατασκευής του Flyover.

Το εργοτάξιο έχει στηθεί στην Ευκαρπία, κοντά στα γήπεδα και οι εργασίες αρχίζουν στην περιφερειακή από δυτικά προς Νεάπολη και Τριανδρία.

Το μποτιλιάρισμα το πρωί ήταν έντονο, καθώς τα αυτοκίνητα κινούνταν σε ρυθμό σημειωτόν με τους οδηγούς να χάνουν την υπομονή τους.

Προηγήθηκε ενημέρωση από την τροχαία, που ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά στο ύψος μετά το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις δύο ελεύθερες αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του ιδίου ρεύματος πορείας (μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).

Η ανακοίνωση της τροχαίας δεν συμπίπτει πάντοτε με τις εργασίες, που γίνονται, απλώς αποτελούν προειδοποίηση για τους οδηγούς, οι οποίοι ξέρουν τι θα υποστούν το επόμενο διάστημα και για τέσσερα χρόνια, όταν θα γίνονται οι εργασίες για την υπερυψωμένη περιφερειακή.