Το κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Κρήνη (πλατεία Ύδρας) αποφάσισε η διοίκηση του τραπεζικού φορέα, ανακοινώνοντας ότι αυτό θα συγχωνευτεί με το κατάστημα του Κέντρου της Καλαμαριάς της οδού Κομνηνών.

Η Τράπεζα με επιστολή στους πελάτες αναφέρει ότι η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών,αλλά δεν αναφέρει το τι θα γίνει με την ταλαιπωρία τω πολιτών, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, που θα αναγκάζονται να διανύουν μεγάλη απόσταση για να εξυπηρετηθούν, εφόσον δεν είναι εξοικειωμένοι με την ψηφιακή τεχνολογία.

Στην ανακοίνωση – επιστολή της Τράπεζας αναφέρονται τα εξής:

“Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε συνεχώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες που ικανοποιούν τις τραπεζικές σας ανάγκες. Γι’ αυτό, προχωράμε σε μεταφορά των εργασιών συγκεκριμένων Καταστημάτων, σε Καταστήματα που καλύπτουν ένα διευρυμένο σύνολο τραπεζικών υπηρεσιών και προϊόντων, αποσκοπώντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σας ενημερώνουμε ότι από 27/11/2020, το Κατάστημα Ν. ΚΡΗΝΗΣ μεταφέρεται και θα λειτουργεί πλέον στο:

Κατάστημα: ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Διεύθυνση: ΚΟΜΝΗΝΩΝ 51 & ΒΑΖΕΛΩΝΟΣ
Τηλέφωνο: 2310024301

το οποίο παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, για μια καλύτερη τραπεζική καθημερινότητα.

Όλη η ομάδα Ιδιωτών στο νέο Κατάστημα εξυπηρέτησης είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει ένα αναβαθμισμένο επίπεδο εξυπηρέτησης”.