Δραστήρια κινούνται τις τελευταίες μέρες τα στελέχη της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη με αλλεπάλληλες συσκέψεις, συναντήσεις και διεργασίες, καθώς συγκροτήθηκαν οι νέες θεματικές γραμματείες της Διοικούσας Επιτροπής από τον τον Πρόεδρό της  Ζήση Ιωακείμοβιτς.

Σημαντική ήταν η σύσκεψη, που έγινε στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με συμμετοχή του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλου Μαρινάκη , του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη , του οργανωτικού γραμματέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μένιου Κορομηλά , του προέδρου της Α ΔΕΕΠ Θόδωρου Μητράκα και του προέδρου της Β ΔΕΕΠ Θωμά Βράνου , με τους δημάρχους Α και Β Θεσσαλονίκη.

Προηγήθηκε σύσκεψη παρουσία και των νέων επικεφαλής των θεματικών της Διοικούσας Επιτροπής, που είχαν ανακοινωθεί νωρίτερα  κατά τομέα.

 

Ο Ζήσης Ιωακείμοβιτς στη συνάντηση με τον Παναγιώτη Καρδαρά 

Στον τομέα των παραγωγικών τάξεων τοποθετήθηκε από την Καλαμαριά ο Παναγιώτης Καρδαράς, που μετά την συνάντησή του με τον κ. Ιωακείμοβιτς, δήλωσε:

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποημένοι, για τα νέα μας καθήκοντα καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε πολλές προκλήσεις, που μπορούν να γίνουν ευκαιρίες για την ανάπτυξη της χώρας. Από την πλευρά μας ως επικεφαλής της θεματικής των παραγωγικών τάξεων, θα καταβαλουμε όλες τις προσπάθειες σε συνεργασία με θεσμικούς φορείς, επιχειρήσεις και επαγγελματίες για να ανοίξουμε νέους ορίζοντες στον παραγωγικό τομέα, έχοντας υπόψηv τις δυσκολίες της εποχής και την δυσμενή διεθνή συγκυρία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε σε επαφή με τον κόσμο, υπό την άξια ηγεσία της κυβέρνησης και με τον συντονισμό των εξαιρετικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης κ. Ζήση Ιωακείμοβιτς και όσους με πρότειναν, για την τιμή που μου έκαναν να με ορίσουν Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων του Νομού Θεσσαλονίκης και δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος των περιστάσεων”.

Ο κ. Καρδαράς είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Μητράκα, την Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου και τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, που τον συνεχάρησαν για τα νέα του καθήκοντα.