Το μαρτύριο συνεχίζεται πρωί και απόγευμα στην περιφερειακή οδό εξ αιτίας του αποκλεισμού δύο λωρίδων (ανά μία από την δεξιά και και την άλλη κατεύθυνση), λόγω των πρόδρομων εργασιών κατασκευής του Fly over.

Πάντως μέχρι στιγμής εμφανείς εργασίες δεν εκτελούνται. Απλώς έχουν τοποθετηθεί κώνοι από την Πυλαία προς τα δυτικά και από την Ευκαρπία προς την ανατολική κατεύθυνση.

Σήμερα το πρωί το μποτιλιάρισμα ήταν μαρτυρικό στον Περιφερειακό στο ρεύμα προς τα δυτικά εξαιτίας καραμπόλας τριών οχημάτων στο ύψος του Επταπυργίου. Η ουρά των αυτοκινήτων είχε φτάσει λίγο πριν τον κόμβο Πανοράματος.
Σχεδόν σταματημένα ήταν τα οχήματα και στο μέτωπο προς ανατολικά με την ουρά να ξεκινά πριν από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Από την πλευρά εργαζομένων στο συγκεκριμένο νοσοκομείο καταγγέλλεται η όλη κατάσταση, καθώς τονίζεται ότι δυσκολεύεται η πρόσβαση των ασθενοφόρων στο Παπαγεωργίου, αλλά και στο Παπανικολάου, όπως επίσης και η μετακίνηση του προσωπικού.

Την καταγγελία υποστηρίζει και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης γιατρός στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Χρήστος Παπαστεργίου, ο οποίος ζητεί να αλλάξει ο σχεδιασμός και να σταματήσουν οι εργασίες για το Fly over, προτείνοντας την υλοποίηση προηγούμενης μελέτης, που προέβλεπε κατασκευή εξωτερικού δακτυλίου με τούνελ από Ρετζίκι προς Πανόραμα, Τριάδι και Σχολάρι.