Μεγάλη κίνηση παρατηρήθηκε στην αγορά της Θεσσαλονίκης σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, με πολύ κόσμο στα καταστήματα, με ξένους επισκέπτες και με παρέες παιδιών και συγκροτημάτων, που έλεγαν τα κάλαντα.

Ανάλογες εικόνες και στην Καλαμαριά, στους Αμπελόκηπους και στον Εύοσμο με πολύ κόσμο στις καφετέριες, στα ταβερνάκια και στις βόλτες με θαυμάσιο ήλιο.

Ήταν από τις χρονιές με την πιο καλή ατμόσφαιρα από κάθε πλευρά, όπως επίσης φέτος βγήκαν για κάλαντα περισσότερα παιδιά, αλλά και μεγάλοι από κάθε άλλη φορά, όπως έλεγαν καταστηματάρχες στο κέντρο και στις συνοικίες.

Το εορταστικό κλίμα με τον πολύ καλό καιρό συμπληρωνόταν με τα έθιμα των υπαίθριων ψησταριών, του τσίπουρου και το στήσιμο αυθόρμητων γλεντιών σε διάφορα σημεία της πόλης.

Πολύς κόσμος και στην αγορά Μοδιάνο για τις τελευταίες αγορές του, προκειμένου να μη λείπει τίποτε από το τραπέζι των Χριστουγέννων, αλλά και στα άλλα μαγαζιά για  τα δώρα των αγαπημένων τους προσώπων.

Τα πολυκαταστήματα αλλά και τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, ενώ τα εμπορικά καταστήματα από τις 11 μέχρι τις 6, με τους καταστηματάρχες να δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι από την κίνηση.