Σε νέες συλλήψεις και σε ξεκαθάρισμα της κατάστασης των συνδέσμων οπαδών προχωρούν οι αρχές, ύστερα από εφόδους της αστυνομίας και αρκετές προσαγωγές στη διάρκεια ερευνών για συνεργούς του 23χρονου κατηγορουμένου για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Οι αρχές προσπαθούν να οδηγηθούν στον εντοπισμό και την σύλληψη των συνεργών του 23χρονου χούλιγκαν αλβανικής καταγωγής, που χθες πήρε τον δρόμο για τις φυλακές, καθώς καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης και 3 μήνες, χωρίς αναστολή, ενώ την Δευτέρα απολογείται στον ανακριτή για τα κακουυργήματα.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν τις έρευνες, φαίνεται να έχουν εικόνα για έξι περίπου άτομα τα οποία συμμετείχαν στην αιματηρή επίθεση.  Δεν είναι απίθανο να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης αν όχι και για τους έξι, τουλάχιστον για κάποιους από αυτούς.

Στοιχεία από το κινητό του 23χρονου 

«Κλειδί» στις έρευνες , αποτελούν και τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 23χρονου, που αποκαλύπτουν με ποιους επικοινώνησε τόσο πριν από την -οργανωμένη και σχεδιασμένη όπως χαρακτηρίζεται – επίθεση όσο και μετά από αυτή.

Σύμφωνα με το mynews.gr, οι αστυνομικοί αναζητούν την ύπαρξη κεντρικής οργάνωσης και καθοδήγησης μέσα από  το κινητό τηλέφωνο του 23χρονου κατηγορούμενου το οποίο και βρέθηκε στον σύνδεσμο. Ο 23χρονος, είχε αφήσει το κινητό του στον σύνδεσμο, στοιχείο το οποίο για τις αρχές δείχνει προετοιμασία.

Από το προαναφερθέν κινητό τηλέφωνο, γίνεται ανάσυρση δεδομένων στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να εξακριβωθεί από τις αρχές εάν πριν ή μετά την δολοφονία του άτυχου 19χρονου υπήρχαν επαφές ή επικοινωνίες σε κάποιο επίπεδο εγκληματικής οργάνωσης που οδήγησε στην δολοφονική επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την Αστυνομία εξετάζεται τυχόν σύνδεση της «ομάδας» του 23χρονου, με τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από ακροδεξιές ομάδες στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης.

Και αυτό διότι στον σύνδεσμο, στον οποίο φέρεται να ήταν μέλος ο 23χρονος, είχαν σημειωθεί τότε επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα είχε λάβει χώρα συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς του δικεφάλου που φέρονταν να συμμετείχαν στις ακροδεξιές ομάδες που έδρασαν στο ΕΠΑΛ και σε οπαδούς της ίδιας ομάδας, που διαφωνούσαν με την επιλογή τους να «συμπαραταχθούν» με φασιστικές ενέργειες.