Καλά στην υγεία της είναι η Μπέσσυ Αργυράκη, που είχε μια αναπάντεχη περιπέτεια  το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια συναυλίας  Αργυράκη στην παραλία Αγίας Τριάδας, του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη.

Την ώρα που η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευε γνωστά τραγούδια της στο πλαίσιο της «Γιορτής του Τρύγου» και ενώ χόρευε, σκόνταψε στο ηχείο, με αποτέλεσμα να πέσει από την εξέδρα που είχε στηθεί για τις ανάγκες της συναυλίας και να βρεθεί στο κενό, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της. Η πίστα είχε ύψος περίπου ενός μέτρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο.

Έπεσε άσχημα η Μπέσσυ, αλλά ευτυχώς συνήλθε γρήγορα (Βίντεο Thes.gr)

Η 66χρονη Μπέσσυ Αργυράκη μεταφέρθηκε άμεσα από τους διοργανωτές σε κλινική, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία της.

Τη συναυλία που είχε τίτλο «Κορμί κι Αλάτι» διοργάνωσε ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας υπό την αιγίδα της ΔΗΠΠΑΚΥΘ του δήμου Θερμαϊκού.

Ευχές από το Γιάννη Μαυρομάτη

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης”Θερμαϊκός όλοι μαζί” Γιάννης Μαυρομάτης σε ανάρτησή του εύχεται γρήγορη ανάρρωση στην Μπέσσυ και αναφέρει:

Γιάννης Μαυρομάτης

“Χτες η αγαπημένη Μπέσσυ Αργυράκη μας κατατρόμαξε όλους που παρακολουθήσαμε τη συναυλία της, στο πλαίσιο της Γιορτής Τρύγου στην Αγία Τριάδα, με το παραπάτημα και την πτώση της από την σκηνή.
Ευτυχώς το ατύχημα δεν ήταν σοβαρό και όπως μαθαίνουμε σήμερα είναι πολύ καλύτερα.
Τις ολόθερμες ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση και σύντομα να ξανανέβει στην σκηνή με ακόμη μεγαλύτερο δυναμισμό και το απαράμιλλο μπρίο που τη διακρίνει”.