Εκδήλωση βράβευσης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, δημοσιογράφων και άλλων στελεχών θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, ώρα 11.00 στο ξενοδοχείο Electra Palas με πρωτοβουλία τοπικών μέσων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση θεωρείται ενδιαφέρουσα σε μια εποχή, που τα Μέσα Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες και η ανεργία πλήττει τον δημοσιογραφικό κόσμο, παράλληλα με την υποαπασχόληση και τις χαμηλές αμοιβές.

Θα είναι μια ευκαιρία να ακουστούν απόψεις και να διατυπωθούν προβληματισμοί για την πορεία των ΜΜΕ, για τα αίτια της σημερινής κατάστασης και για το πως μπορεί να στηριχθεί ο τοπικός τύπος από την πολιτεία και φορείς.

Για την εκδήλωση οι διοργανωτές έστειλαν το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ –

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Μια μεγάλη εκδήλωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, ώρα έναρξης 11.00 στο ξενοδοχείο ELECTRA PALACE στην πλατεία Αριστοτέλους.

Θα τιμηθούν κορυφαίοι δημοσιογράφοι και παράγοντες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με διοργανωτή τον τηλεοπτικό σταθμό Euro και την εφημερίδα “Ανατροπή”, με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την EURO Τηλεόραση με απευθείας μετάδοση, καθώς επίσης live streaming στο www.eurotv.gr

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Κυριάκος Κερανόπουλος και Θεόδωρος Τοσουνίδης, κάνοντας αναφορά σε ένα μικρό βιογραφικό των βραβευομένων.

ΕΔΩ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ