Σημαντική προσφορά από τον Εκδοτικό Οργανισμό για στήριξη και προώθηση της φιλαναγνωσίας μεταξύ των αστυνομικών.-

 

Περισσότερους από διακόσιους τίτλους βιβλίων, των εκδόσεων του, χάρισε ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία στην δανειστική βιβλιοθήκη της τοπικής διοίκησης Θεσσαλονίκης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, που λειτουργεί στα γραφεία της Ένωσης, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Γ.Α.Δ.Θ.

Τα βιβλία παραδόθηκαν  στον  γενικό γραμμματέα της Ένωσης κ. Διαμαντή Κανέλλη, από τον εκπρόσωπο τύπου και επικοινωνίας του Οργανισμού κ. Φώτη Κουτσαμπάρη. Αμέσως τοποθετήθηκαν σε τμήμα της βιβλιοθήκης που, στο εξής, φέρει το όνομα των εκδόσεων «Μαλλιάρης-Παιδεία».

Ο κ. Κανέλλης ευχαρίστησε τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη για την στήριξη στην προσπάθεια που κάνει η Ένωση να προωθήσει την φιλαναγνωσία στα μέλη της και να αναπτύξει νέες δράσεις γύρω από το βιβλίο και τον πολιτισμό και προσέφερε στον κ. Κουτσαμπάρη αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα της Ένωσης.

Ο κ. Φώτης Κουτσαμπάρης (αριστερά) παραδίδει στον κ. Διαμαντή Κανέλλη (δεξιά) τα βιβλία των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία.

 

Και ασπίδες προστασίας σε αστυνομικούς της ΓΑΔΘ

Πλαστικές ασπίδες προσώπου, προστασίας από τον κορονοϊό, για πενήντα (50) αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προσέφερε ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής προσφοράς του.

Οι ασπίδες παραδόθηκαν στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, στα γραφεία της Γ.Α.Δ.Θ., στο Αστυνομικό Μέγαρο, από τον εκπρόσωπο τύπου και επικοινωνίας του Οργανισμού κ. Φώτη Κουτσαμπάρη.

Ο κ. Μαυρόπουλος ευχαρίστησε τον Οργανισμό και ιδιαιτέρως τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη για την υποστήριξη που παρέχει στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και τις υπηρεσίες της, με χορηγίες βιβλίων, γραφικής ύλης κ.α.

 

Ο κ. Φώτης Κουτσαμπάρης (αριστερά) παραδίδει στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο (στο μέσον), μια από τις ασπίδες προσώπου, παρουσία της κ. Δόμνας Λεωτόν, Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων της Γ.Α.Δ.Θ. (δεξιά).