Απίστευτα κρούσματα βίας μεταξύ ανηλίκων καταγράφονται μέρα με την ημέρα, όπως αυτό, που συνέβη χθες βράδυ (της Δευτέρας) όταν μια 15χρονη δέχθηκε επίθεση από ανήλικες κοπέλες στην περιοχή της Τούμπας.

Ο πατέρας της 15χρονης όταν είδε την κόρη του χτυπημένη πήγε και υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας.

Σύμφωνα με πηγές από την ελληνική αστυνομία δύο από τις ανήλικες συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ άλλες τρεις μαθήτριες έχουν ταυτοποιηθεί για την επίθεση σε βάρος της 15χρονης και σχηματίζεται δικογραφία.

Όπως ανέφερε ο πατέρας στην καταγγελία, η μία ανήλικη χτυπούσε την κόρη του και η άλλη κατέγραφε την επίθεση με το κινητό τηλέφωνο.

Μάλιστα φαίνεται ότι οι ανήλικες ανέβασαν και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φαίνεται η επίθεση. Από όσο όμως φαίνεται στο βίντεο εμπλέκονται περισσότερα από δύο κορίτσια.

Η 15χρονη δέχτηκε την επίθεση σε πυλωτή πολυκατοικίας στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας. Αρχικά συνομιλεί με ένα κορίτσι που της επιτέθηκε, στη συνέχεια ένα δεύτερο κορίτσι τη φτύνει και ένα τρίτο τη χτυπά με γροθιά στο πρόσωπο. Το κορίτσι πέφτει κάτω κρατώντας το μάτι της, ενώ μια τέταρτη κοπέλα καταγράφει την επίθεση σε βίντεο που έχουν επενδύσει με μουσικό κομμάτι.

Δύο από τα κορίτσια που επιτέθηκαν στη 15χρονη έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου και βρίσκονται στο τμήμα ανηλίκων, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, που έχει αναλάβει την υπόθεση.