“Επιχειρώ με Ασφάλεια”
Αρνητικά όλα τα τεστ της πρώτης μέρας

Αρνητικά ήταν και τα 30 τεστ για Covid 19 στα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που έγιναν σήμερα στο πλαίσιο της δράσης «Επιχειρώ με Ασφάλεια».

Η δράση, που άρχισε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο, γίνεται με τη συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού νοσηλεύτριες του οποίου συλλέγουν το επίχρισμα και διενεργούν τα Rapid Tests.

Όπως εξήγησε σε δηλώσεις της η Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Χρύσα Γεωργιάδου- Γρανούζη, το ΕΕΘ προχώρησε στη δράση αυτή για να βοηθήσει τους επαγγελματίες στην τόσο δύσκολη σημερινή εποχή της Πανδημίας.
“Με τη δράση αυτή, που έχει το σύνθημα “Επιχειρώ με Ασφάλεια” το ΕΕΘ βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο πλευρό των μελών του. Στο προσεχές διάστημα θα διοργανωθούν αντίστοιχες δράσης σε περιφερειακές περιοχές της Θεσσαλονίκης”, τόνισε η κ. Γρανούζη.
Μέλη του ΕΕΘ, που έκαναν το τεστ σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους έλεγαν ότι προσήλθαν για προληπτικούς λόγους και ευχαρίστησαν το Επιμελητήριο για την πολύ θετική και χρήσιμη πρωτοβουλία του.

Η δράση ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή. Μέλη του ΕΕΘ που επιθυμούν να κάνουν το τεστ από τις 9 το πρωί έως τις 2 μμ θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού τηλεφωνώντας την Γραμματεία στο 2310 271488.