Με παρατεταμένο χειροκρότημα και με την ιαχή “Αθάνατος” πλήθος κόσμου υποδέχθηκε στον ιερό ναό της Θεού Σοφίας τον αγαπημένο καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά, για να τον αποχαιρετήσει, καθώς το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του βρισκόταν σε εξέλιξη.

Η σορός του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την παραμονή Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών, έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί σήμερα (26/12) στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, εν μέσω χειροκροτημάτων από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και της ιαχής «Αθάνατος»

Μερικοί φώναζαν «Σήκω να μας τραγουδήσεις, Βασίλη», ενώ όλοι ήταν βουρκωμένοι, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι έφυγε οριστικά ο Βασίλης.

Η εξόδιος ακολουθία, τελικά, θα ψαλεί στις 12:30 το μεσημέρι σήμερα, ενώ η ταφή του Βασίλη Καρρά θα γίνει στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, αύριο, Τετάρτη 27/12, στις 12:00.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος Χριστίνα και η κόρη Ειρήνη, του Βσίιλη Καρρά, που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Όπως επίσης και άλλα συγγενικά πρόσωπα, αλλά και φίλοι και συνεργάτες του Βασίλη Καρρά, που χειροκροτούσαν βουρκωμένοι.