Με πολλά δάκρυα, με σφιγμένες καρδιές, με φωνές “Αθάνατος” και με αγαπημένα τραγούδια αποχαιρέτησαν χιλιάδες Θεσσαλονικείς και άλλοι Βορειοελλαδίτες τον Βασίλη Καρρά, καθώς το φέρετρο έβγαινε από τον ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Οι φίλοι και οι θαυμαστές του αγαπημένου καλλιτέχνη είχαν κατακλύσει όλους τους χώρους γύρω από τον ναό και χειροκρότησαν θερμά την ώρα, που η εξόδιος πομπή έβγαινε από το προαύλιο.

Η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα, λύγισε την ώρα που η ορχήστρα του λαϊκού τραγουδιστή έλεγε το τελευταίο αντίο, παίζοντας τις αξέχαστες επιτυχίες τους «Νύχτα ξελογιάστρα» και «Δεν πάω πουθενά».

Σε βίντεο από το thesstoday.gr, οι μουσικοί συνεργάτες του Βασίλη Καρρά την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία, μετά το τέλος της εξόδιου ακολουθίας, έπαιξαν και τραγούδησαν το «Νύχτα ξελογιάστρα» σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, κάτι που αποδεικνύει πόσο πολύ ακούμπησε τις ψυχές των ανθρώπων ο μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης.

Μάλιστα πλήθος κόσμου φώναξε «αθάνατος» και «καλή αντάμωση Βασίλη» αποχαιρετώντας τον καλλιτέχνη.

Με τις πιο γνωστές επιτυχίες του σε απ΄ευθείας μετάδοση και ραδιοφωνικοί σταθμοί της Θεσσαλονίκης αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Η ταφή του Βασίλη Καρρά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, στον τόπο καταγωγής του, που ήταν και η τελευταία του επιθυμία.

Νωρίτερα είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του λαϊκού τραγουδιστή, στον Ιερό Ναό της ου Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου πλήθος κόσμου απέτισε φόρο τιμής στον τεράστιο καλλιτέχνη.

Ποιοι παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία

Γνωστοί καλλιτέχνες, πολιτικοί και φίλοι του λαϊκού τραγουδιστή πήγαν για να αποχαιρετήσουν τον Βασίλη Καρρά στο λαϊκό προσκύνημα.

Ανάμεσά τους ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο δήμαρχος Βόλου και κουμπάρος του, Αχιλλέας Μπέος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Λένα Ζευγαρά, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Άντζελα Δημητρίου και πολλοί άλλοι.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του Βασίλη Καρρά, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, είπε πως η τελευταία του επιθυμία για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα τον Ιούλιο.

Το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Βασίλη Καρρά, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας άρχισε λίγο μετά τις 10 το πρωί και συνεχίστηκε μέχρι το απόγευμα, καθώς έφτασε πολύς κόσμος με 35 τουριστικά λεωφορεία, όπως και άλλοι θαυμαστές με τον τρένα , αλλά και με ιδιωτικά αυτοκίνητα για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.