Έφυγε από την ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, στα συγγενικά του πρόσωπα και σε φίλους ο Χρήστος Κουτσελίνης, σπουδαίος άνθρωπος της καλλιτεχνικής δημιουργίας και της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε χώρους ψυχαγωγίας και σε κέντρα διασκέδασης της Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος Κουτσελίνης διηύθυνε επί χρόνια το ARIGATO, μια ιστορική μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης, ενώ τις τελευταίες δεκαετίες ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής σε μεγάλα κέντρα διασκέδασης, όπως στο “CHOROUS” και στα “ΑΣΤΡΑ”.
Ανακάλυψε και στήριξε πολλούς τραγουδιστές στα πρώτα τους βήματα, όπως την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Νίκο Κουρκούλη, τον Δημήτρη Χρυσοχοϊδη και πολλούς άλλους, ενώ συνεργάστηκε επί χρόνια με τον Αντώνη Ρέμο και με άλλα γνωστά ονόματα του τραγουδιού.
Ο Χρήστος ήταν ευγενής, αισιόδοξος, χαρούμενος και συγκαταβατικός με όλους, ακόμη και στις προετοιμασίες των προγραμμάτων με τα θεαματικά σόου και τα εντυπωσιακά εφφέ, συνεργαζόταν άψογα με τραγουδιστές και μουσικούς.
Για ένα διάστημα είχε μεταβεί στην Ολλανδία με την γυναίκα του Τίνα Σελήνη, (Ντίνα Κουτσελίνη), υπέροχη ερμηνεύτρια, όπου  είχαν μαζί μεγάλες καλλιτεχνικές επιτυχίες.
Την είδηση του θανάτου του Χρήστου Κουτσελίνη έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Γιάννης Νέγρης, που έγραψε στο Facebook:
Το αφεντικό του ιστορικού ARIGATO Χρήστος ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗΣ, που φιλοξένησε δεκάδες συγκροτήματα τη δεκαετία του 60 δεν είναι πια μαζί μας. Καλό παράδεισο φίλε.

Συγκλονιστική ανάρτηση αποχαιρετισμού 

Πλήθος συλλυπητηρίων από ανθρώπους της καλλιτεχνικής ζωής και ανθρώπους, που τον γνώριζαν, γέμισαν το προφίλ του Χρήστου στο F.B. με το οποίο αποχαιρετούσε ο ίδιος τους φίλους του με τους στίχους του τραγουδιού “Γεια και χαρά σας αγάπες μου …”

Εδώ η συγκλονιστική ανάρτηση, που έκανε μετά τον θάνατο του Χρήστου η αιώνια σύντροφός του Ντίνα Σελήνη.
Ο Χρήστος ήταν 81 ετών και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος” της Θεσσαλονίκης, όπου η κατάστασή του επιδεινώθηκε από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, αλλά τις τελευταίες μέρες έδειξε βελτίωση.
Έτσι αποφασίστηκε η έξοδός του από το νοσοκομείο και η μετάβαση στο σπίτι του στο Αγγελοχώρι, αλλά καθ΄οδόν ο Χρήστος υπέκυψε μέσα στο ασθενοφόρο.
Η κηδεία και η ταφή του έγινε στα κοιμητήρια του Αγγελοχωρίου.