Συγκίνηση στον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης προκάλεσε η θλιβερή είδηση του θανάτου του Νίκου Ζέλομοσίδη σε ηλικία 80 ετών από τον κορωνοϊό. 


Ο Ν. Ζελομοσίδης θήτευσε για σειρά χρόνων τις δεκαετίες του 80 και 90 ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, ως εκπρόσωπος της διοίκησης σε διάφορα θεσμικά ποδοσφαιρικά όργανα της χώρας, αλλά και στην ΟΥΕΦΑ, ενώ λειτούργησε και ως παράγοντας της ομάδας μπάσκετ.

Ο παλιός παράγοντας του ΠΑΟΚ, που συνέδεσε το όνομά του με τη διοίκηση του Θωμά Βουλινού, της οποίας υπήρξε μέλος, αλλά και του μπάσκετ στις επιτυχίες στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, εικάζεται ότι κόλλησε τον ιό στο θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν έχοντας υποκείμενο νόσημα και δυστυχώς έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα metrosport.gr, η προσφορά του Νίκου Ζελομοσίδη ήταν μεγάλη στον ΠΑΟΚ και δεν περιορίστηκε μονάχα τα χρόνια που ήταν διοικητικός παράγοντας, καθώς και τα επόμενα έτη βοήθησε με όποιον τρόπο μπορούσε τον σύλλογο. Η οικογένεια του Δικεφάλου του Βορρά θρηνεί την απώλεια ακόμη ενός μεγάλου παράγοντα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγο μετά το άκουσμα της δυσάρεστης είδησης έστειλε τα συλλυπητήριας της στους οικείους του και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του για την απώλεια του Νίκου Ζελομοσίδη. Ο Νίκος Ζελομοσίδης υπήρξε πιστός και δραστήριος στρατιώτης της οικογένειας του ΠΑΟΚ με ξεχωριστό ήθος και προσφορά. Θα μείνει αθάνατος στην Ιστορία του Συλλόγου».

Τον εκλιπόντα αποχαιρέτησαν με συλλυπητήριες ανακοινώσεις τους οι διοίκησης της ΠΑΕ του ΑΣ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ όπως επίσης και ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Ζελομοσίδης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα έχει καταγραφεί πλήθος συλλυπητηρίων προς την σύζυγο του εκλιππόντος, Κάτια Ζελομοσίδου δημοσιογράφο, και προς τα παιδιά του.