Αποστολή βοήθειας στις πυρόπληκτες Ροβιές Εύβοιας

από τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία και την Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης

Σχολικές τσάντες, τετράδια, στυλό και παιδικά βιβλία απέστειλε ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία για τους μαθητές του δημοτικού σχολείου της πυρόπληκτης περιοχής των Ροβιών Ευβοίας, σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης, που είχε την πρωτοβουλία για την ανάληψη της συγκεκριμένης δράσης.

Μια κίνηση στήριξης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

 Ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης κ. Χριστόδουλος Χριστοδουλής (πρώτος αριστερά) και ο γ.γ. κ. Διαμαντής Κανέλλης (τρίτος από αριστερά) παραλαμβάνουν τη δωρεά στο βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης-Παιδεία, στη Νέα Ευκαρπία, από το στέλεχος κ. Παύλο Πρέζιο.

Η δωρεά παραλήφθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Πρόεδρο της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης κ. Χριστόδουλο Χριστοδουλή και τον γ.γ. κ. Διαμαντή Κανέλλη και αφού έφθασε στην Εύβοια, τη Δευτέρα 6/9 παραδόθηκε από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου κ. Δημήτριο Ντούλμα (μέλος Ι.Ρ.Α.) στην εντεταλμένη του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας για την βοήθεια των πυρόπληκτων κ. Ξένια Χασιώτη, με σκοπό να δοθούν στη συνέχεια στους μικρούς μαθητές.

 Η δωρεά παραδόθηκε από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου κ. Δημήτριο Ντούλμα (μέλος Ι.Ρ.Α.) στην εντεταλμένη του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας  για την βοήθεια των πυρόπληκτων Κ. Ξένια Χασιώτη

Σημαντική ήταν η συμβολή της τοπικής διοίκησης Ι.Ρ.Α. Ευβοίας και του Προέδρου της κ. Σπύρου Βαρσαμά.

 

.