Στο πόδι βρίσκεται η Θεσσαλονίκη και σε συναγερμό οι αρχές, αστυνομικές, εισαγγελικές και αθλητικές για το μεγάλο αυριανό ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας θεωρείται καθοριστικός γιατί θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει χαρακτηρίσει ζώνη υψηλού κινδύνου… περίπου τη μισή Θεσσαλονίκη, για την οποία έχει εκδώσει απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων, υπό το φόβο επεισοδίων.

Την ίδια στιγμή όμως σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ έχουν καλέσει σε πορεία προς το ξενοδοχείο όπου θα διαμένει η ομάδα τους. Αμέσως μετά η πορεία θα κατευθυνθεί στο γήπεδο των «ασπρόμαυρων» για να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι σε γιγαντοοθόνη την αναμέτρηση της ομάδας.

Η ΕΛ.ΑΣ. θέλει να αποφευχθούν επίσης οι μεμονωμένες συναντήσεις, τύπου οπαδικών ραντεβού και γι’ αυτό τον λόγο οι δυνάμεις της θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ θα είναι ενισχυμένες ενώ επιστρατεύονται μεταξύ άλλων ομάδες δικυκλιστών, ΟΠΚΕ, στους δρόμους θα βρίσκεται η «αύρα», το όχημα εκτόξευσης νερού ενώ drones θα επιτηρούν από αέρος διάφορα σημεία, που θα βρίσκονται οπαδοί και των δύο ομάδων.

Συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία

Ωστόσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκαν από τις απαγορεύσεις της αστυνομίας και ετοιμάζονται για συγκέντρωση και πορεία από την Καμάρα μέχρι και το ξενοδοχείο της αποστολής.

Το κάλεσμα τους κάνει λόγο για συγκέντρωση στην Καμάρα το μεσημέρι της Κυριακής και από εκεί πορεία προς το Makedonia Palace όπου θα βρίσκεται η ομάδα τους, με σκοπό να την εμψυχώσουν.

Η πορεία θα συνεχιστεί σύμφωνα με όσα προγραμματίζουν οι οπαδοί του Δικεφάλου μέχρι και το γήπεδο στην Τούμπα όπου σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Άρη σε γιγαντοοθόνη.

Η ΠΑΕ δεν έχει αναφέρει τίποτα μέχρι στιγμής, αναφορικά με την τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στην Τούμπα.