Ιδιαίτερα …φαγανοί αποδεικνύονται οι ηθοποιοί και οι άλλοι συντελεστές της ταινίας “Αναλώσιμοι 4”, που  κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης βρίσκουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν εξαιρετικά παραδοσιακά εδέσματα.

Την τροφοδοσία όλου του καστ και των συνεργείων έχει αναλάβει ένα εξαιρετικό εστιατόριο στο Λαγκαδά με την ονομασία  «Τα 5 Φι», καθώς όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα lagadas.net, το εν λόγω εστιατόριο – ταβέρνα ανέλαβε την τροφοδοσία της παραγωγής και κερδίζει τα εύσημα για την ποιότητα των φαγητών.

Η χολιγουντιανή παραγωγή που είχε στο καστ της μεγάλα ονόματα όπως τον Σ.Σταλόνε, την Μέγκαν Φοξ, τον Τζέισον Στέιθαμ, τον Αντι Γκαρσία κ.α. απόλαυσε επί δύο εβδομάδες τις γεύσεις του εστιατορίου «5 Φι», που εδώ και 28 χρόνια πρωταγωνιστεί στην περιοχή Λαγκαδά με μεγάλη ποικιλία καθημερινά σε σπιτικά, παραδοσιακά φαγητά.

Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «5 Φι» κ. Ελένη Ταχτατζή – Μαγκούνη αννέφερε με ευχααρίστηση: «Καθημερινά ετοιμάζαμε περίπου οκτώ με δέκα διαφορετικά φαγητά για όλα τα μέλη της παραγωγής και τους ηθοποιούς. Μας ζητούσαν ελληνικά παραδοσιακά φαγητά, όπως μουσακά, γιουβαρλάκια, γεμιστά, τασκεμπάπ, λαδερά, ψάρια, θαλασσινά και καθημερινά μας έδιναν συγχαρητήρια,  αφού όλα τα έβρισκαν πολύ νόστιμα».