Την Χαλκιδική επέλεξε για τις πρώτες διακοπές του καλοκαιριού ο διάσημος ηθοποιός Χιου Γραντ, συνοδευόμενος από νεαρή κυρία.

Όπως μετέδωσε το MEGA ο 64χρονος Χιου Γκραντ έφτασε στη Θεσσαλονίκη και μετέβη στη Χαλκιδική, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, όπου και έμεινε για μία εβδομάδα.

Ο φακός τον «συνέλαβε» σε καφέ γνωστής ξενοδοχειακής μονάδας της Χαλκιδικής όπου και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές. Συνήθως επέλεγε τραπέζι πλάι στη μαρίνα με τα σκάφη, ήταν προσιτός και φωτογραφίζονταν με όποιον του το ζητούσε.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, απήλαυσε τις διακοπές του, τον συνόδευε μία κυρία, έμεινε για μία εβδομάδα στη Χαλκιδική και αναχώρησε το περασμένο Σάββατο.

Όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ της εκπομπής, ο ηθοποιός φαινόταν πολύ χαλαρός και άνετος, ενώ ήταν ιδιαίτερα προσιτός με τον κόσμο και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές που του το ζήτησαν.

Ο Χιου Γκραντ αναχώρησε τελικά από την Χαλκιδική το περασμένο Σάββατο για να επιστρέψει στη Βρετανία, όμως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο προσωπικό του ξενοδοχειακού συγκροτήματος όσο και σε εκείνους που έτυχε να παραθερίζουν μαζί του.