Το πόθεν έσχες του θα δώσει στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κατά την αυριανή του ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει αύριο το απόγευμα στον Λευκό Πύργο. Η εξέδρα αναμένεται να στηθεί στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου ενώ ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη κινητοποίηση σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Τρίτη 4 του μήνα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η διακαναλική του συνέντευξη, η οποία, όπως λένε από την Κουμουνδούρου, θα έχει πολλές πρωτοτυπίες.

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου θα γίνει η μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, και η προεκλογική περίοδος θα ολοκληρωθεί με την τελευταία ομιλία, την Παρασκευή, δυο μέρες πριν τις εκλογές, στην Πάτρα.

Ο Στ.Κασσελάκης ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ότι αύριο θα αποκαλύψει το Πόθεν έσχες του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Το κόμμα που σας κλέβει τα χρήματα από το πορτοφόλι με την αισχροκέρδεια στα σουπερμάρκετ, ζητάει το πόθεν έσχες μου. Το κόμμα που κάνει πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία με χρέη μισό δισ., ζητάει το πόθεν έσχες μου. Ο πρωθυπουργός των 42 ακινήτων με τον μισθό του βουλευτή, ζητάει το πόθεν έσχες μου.

Τους ρωτάς: -Τι κάνετε για την ακρίβεια; Απαντούν: Πόθεν έσχες. -Γιατί μοντάρατε και μπαζώσατε τα Τέμπη; Απαντούν: Πόθεν έσχες. -Γιατί αφήνετε τα νοσοκομεία να καταρρέουν και την εγκληματικότητα να οργιάζει; Απαντούν: Πόθεν έσχες. Λοιπόν, η στιγμή έφτασε. Αύριο, στην ομιλία της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζω όλη μου την περιουσιακή κατάσταση.

Θα μπορούσα να περίμενα μέχρι την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο. Παρόλα αυτά, όλα θα είναι στη διάθεσή σας. Όλα δουλεμένα. Όλα φορολογημένα στις ΗΠΑ, εκεί που έζησα. Κι εκεί, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, δεν μπορείς να είσαι «αδιευκρίνιστος» και να κυκλοφορείς ελεύθερα.

Διάφανος μπροστά σας. Γιατί για να καθαρίσουμε την Ελλάδα μας, χρειάζεται να έχουμε πρώτα απ’ όλα καθαρές σχέσεις μεταξύ μας. Όλα στο φως”.