Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Παπανικολάου και θα συναντηθεί με φορείς της πόλης.

Αναλυτικά, στις 12:00 θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου θα έχει σύσκεψη με τη Διοίκηση του και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με εργαζόμενους.

Στις 14:00, ο Αλ. Τσίπρας θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων του λιανεμπορίου, εστίασης και ξενοδόχων (γραφεία Διοίκησης ΔΕΘ) και στις 16:00 σύσκεψη με φορείς και προσωπικότητες για το Μετρό της Θεσσαλονίκης και τα αρχαία της Βενιζέλου (γραφεία Διοίκησης ΔΕΘ).

Αντίστοιχη συνάντηση είχαν στην Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας και  οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) και εκπρόσωποι από τον κλάδο της εστίασης από όλη την Ελλάδα, τονίζοντας τον κίνδυνο χιλιάδων λουκέτων επιχειρήσεων στην εστίαση και, συνακόλουθα, χιλιάδων θέσεων εργασίας που θα χαθούν.

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζουν ότι ο κ. Τσίπρας πηγαίνει εκεί, που υπάρχουν προβλήματα σε επαγγελματικούς κλάδους για κομματική εκμετάλλευση και λαϊκίστικες υποσχέσεις, που δεν μπορούν να βρουν έδαφος σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο.