Καθυστερεί τελικά η ολοκλήρωση των έργων ασφαλτόστρωσης και διαμόρφωσης του χώρου στην οδό Μαρμαρά – πλατεία Σκρά της Καλαμαριάς, που εδώ και δέκα μέρες έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακές αλλαγές και μετατροπές στα δρομολόγια των λεωφορείων.

Όπως έχει ανακοινώσει ο Δήμος Καλαμαριάς  τα συνεργεία ασφαλτόστρωσης συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις εργασίες οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος «εργασίες  οδοποιίας για τα έτη 2018-2019».

Ωστόσο κάτοικοι της περιοχής είπαν στο Boreiosellas.gr ότι τις τελευταίες μέρες τα συνεργεία βρίσκονται σε ακινησία και δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση των έργων, που είχε ανακοινωθεί από τον Δήμο Καλαμαριάς για την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου.

Οι ασφαλτοστρώσεις άρχισαν από την κεντρική οδό Μαρμαρά και συνεχίζονται έως και την οδό Κοραή που είναι η συνέχεια της οδού μετά την πλατεία Σκρα. Ως εκ τούτου αποκλεισμένο από την κυκλοφορία των οχημάτων παραμένει το τμήμα από την οδό Θεραπειών έως και την οδό Ευελπίδου.

Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφερόταν:

“Οι εργασίες  ασφαλτόστρωσης  στην περιοχή, αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Τετάρτη 9/12 και οι οδηγοί των οχημάτων  σε όλη τη διάρκεια των εργασιών  θα πρέπει να ακολουθούν τις πινακίδες των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων”.