“Εάν καταφέρετε να φέρετε στην πόλη πρωτάθλημα και κύπελλο θα είναι εντυπωσιακό νταμπλ”, είπε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγγελούδη.

«Πολλοί χάρηκαν για το πρωτάθλημα. Εγώ χαίρομαι γιατί είχαμε ένα εξαιρετικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κέρδισε η καλύτερη ομάδα και το πρωτάθλημα ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Είναι σημαντικό αυτό για την πόλη, αλλά σήμερα το πρωί η πόλη ήταν καθαρή και αυτό σημαίνει πως κάποιοι δούλεψαν το βράδυ για να διαχειριστούν τα γλέντια που έγιναν», είπε ο κ. Μητσοτάκης στη συζήτηση με τον δήμαρχο που έγινε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δικαιολογημένη η χαρά της πόλης και εάν μού επιτρέπετε, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι θα επαναληφθεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο», συμπλήρωσε ο κ. Αγγελούδης, με τον πρωθυπουργό να ανταπαντά:

«Εάν καταφέρετε να φέρετε και πρωτάθλημα και κύπελλο τότε θα είναι ένα εντυπωσιακό νταμπλ».

Συνάντηση με τον Λουτσέσκου

Τυχαία συνάντηση είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε εστιατόριο κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Ρουμάνο τεχνικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, μετά το «διπλό» επί του Άρη στην τελευταία αγωνιστική της Super League.