Κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται από το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, καθώς ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις 4:00 το απόγευμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που βρίσκονται σε ισχύ από τις 7:30 το πρωί  στους δρόμους της πόλης λόγω  δοκιμών για την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου έχουν προκαλέσει “έμφραγμα” στην περιφερειακή και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ιδιαίτερα στην κίνηση από Περαία προς Θεσσαλονίκη.

Σε κάποια σημεία των διασταυρώσεων υπάρχουν τροχονόμοι για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων χωρίς σημαντικά αποτελέσματα.

Όπως ανακοίνωσε ήδη η Τροχαία για σήμερα Δευτέρα (24/10) ισχύουν οι ρυθμίσεις ως εξής:

1) Κατά τις ώρες 07.30΄- 16.00΄, λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

2) Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται, ως ακολούθως:

( Των κινουμένων από Θεσ/νίκη προς Ν. Μουδανιά: Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν.Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Αερογέφυρα Ν.Ρυσίου, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.

Των κινουμένων από Ν.Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη: Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Επ.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, Προφήτη Ηλία, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Ε.Ο.Θεσ/νίκης-Ν.Μουδανιών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν και από αύριο, Τρίτη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενόψει της γιορτής του Αγίου Δημητρίου και της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.