Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, σε ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, όπου θαμώνας, ύστερα από διαπληκτισμό, μαχαίρωσε τον 65χρονο μάγειρα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 5 σε ουζερί στην περιοχή της Μενεμένης, στη δυτική ένας από τους πελάτες άρχισε να μαλώνει με τον 65χρονο μάγειρα στο κατάστημα εστίασης και του επιτέθηκε με μαχαίρι, καρφώνοντας το στην κοιλιά του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε αιμόφυρτο τον 65χρονο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Το θύμα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, καλά στην υγεία του και πλέον αναρρώνει. Οι διασώστες, φτάνοντας στο σημείο κάλεσαν και την Αστυνομία, που αναζητά τον δράστη, έχοντας συγκεντρώσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ουζερί.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ και διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη από το Τμήμα Ασφαλείας Μενεμένης.

Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία του παραμένουν άγνωστα. Όπως ανέφεραν περίοικοι πρόκειται για εριστικό άτομο, που με το παραμικρό προκαλεί φασαρίες.