Εντοπίστηκε μετά από μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και εθελοντών, ένα κοριτσάκι ηλικίας οκτώ ετών, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί νωρίτερα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Ζαγκλιβέρι του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν δεκαπέντε πυροσβέστες με δύο διασωστικούς σκύλους της 2ης ΕΜΑΚ καθώς και η ομάδα Ίκαρος Κεντρικής Μακεδονίας που διαθέτει drones, ως συνδρομή στην ΕΛΑΣ.

Η 8χρονη μαθήτρια ήταν με τους συμμαθητές της σε σχολική εκδρομή στο Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου, αλλά χάθηκε από τον χώρο στις 11.45. Αμέσως σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική για τον εντοπισμό της.

Το κοριτσάκι, μαθήτρια του 5ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης, χάθηκε από το πλήθος και άμεσα οι δάσκαλοι ειδοποίησαν τις Αρχές.

Τα υπόλοιπα παιδιά με τους συνοδούς-γονείς σταμάτησαν τις δραστηριότητες και απομονώθηκαν σε καφετέρια. Η ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και εθελοντές με ντρόουνς έσπευσαν στο σημείο και τελικά εντόπισαν την μικρή.