“Τρελό” λεωφορείο του ΟΑΣΘ, χωρίς επιβάτες, έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες  συνθήκες, σε σειρά από σταθμευμένα οχήματα, στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

Ακολουθώντας ανεξέλεγκτη πορεία, το λεωφορείο της γραμμής 17 παρέσυρε τουλάχιστον πέντε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης ένα από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα σηκώθηκε από το έδαφος και «σκαρφάλωσε» στο πάνω μέρος ενός κάδου απορριμμάτων.

Το περιστατικό συνέβη τις πρωινές ώρες κοντά στον τερματικό σταθμό της Τριανδρίας και μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ 

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, όπως και οι αρμόδιες αρχές, διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χθες το βράδυ, στις 11.50, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, λεωφορείο το οποίο ήταν σταματημένο στον τερματικό σταθμό της Τριανδρίας, κινήθηκε ανεξέλεγκτα και παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα.

Πρόκειται για λεωφορείο της γραμμής 30 που εκτελεί το δρομολόγιο Τριανδρία – Αποθήκη.

Όταν συνέβη το ατύχημα, ο οδηγός είχε ολοκληρώσει το τελευταίο δρομολόγιο, βρισκόταν εντός του λεωφορείου και επιθεωρούσε το πίσω μέρος του οχήματος, ώστε στη συνέχεια να το οδηγήσει στο αμαξοστάσιο.

Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

(Φωτό: Αρχείου)