Προβληματισμοί και προτάσεις με πολιτικό περιεχόμενο αναμένεται να ακουστούν απόψε (Παρασκευή, 9/1/24) σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, στην οποία θα κάνουν νέα κοινή εμφάνιση στελέχη του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς.

Και αυτό πριν την κοινή εκδήλωση της ερχόμενης εβδομάδας με ομιλητές τους Μανώλη Χριστοδουλάκη (ΠΑΣΟΚ), Έφη Αχτσιόγλου (Νέα Αριστερά) και Διονύση Τεμπονέρα (ΣΥΡΙΖΑ).

Η αποψινή εκδήλωση διοργανώνεται από την «Κίνηση Προοδευτικοί Πολίτες για την Ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας», στις 20:00-22:00, στο πλαίσιο του 32ου Money Show, στο ξενοδοχείο Hyatt (αίθουσα Έφεσος Ι & ΙΙ), με θέμα: «Οι ευθύνες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων».

Εισηγητής στην εκδήλωση θα είναι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαγκριώτης.

Στο πάνελ των ομιλητών της εκδήλωσης συμμετέχουν οι:

– Χάρης Δούκας, Καθηγητής ΕΜΠ, Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος στην ΚΕΔΕ.

– Γιάννης Μυλόπουλος, πρώην Πρύτανης του ΑΠΘ, επικεφαλής της παράταξης “Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας” και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

– Θανάσης Γλαβίνας, Νομικός, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

– Πέτη Πέρκα, Μηχανικός, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς.

– Σίμος Δανιηλίδης, Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, υποψήφιος πρόεδρος στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

– Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΑΠΘ, εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο χώρο της ΔΕΘ και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στη Θεσσαλονίκη.

Εισαγωγή ομιλία στην εκδήλωση θα κάνει ο συντονιστής της Κίνησης Πολιτών, Γιάννης Μαγκριώτης.

Συντονιστής στο πάνελ θα είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Ηλιάδης.