Βαρύ πένθος επικρατεί στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία» στη δυτική Θεσσαλονίκη μετά την είδηση του θανάτου του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από αστυνομικά πυρά.

Από το πρωϊ στον καταυλισμό έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, καθώς στο σημείο έφτασε η σορός του 16χρονου Ρομά, η οποία θα παραμείνει εκεί μέχρι αύριο Πέμπτη, οπότε και θα τελεστεί η κηδεία του.

Φίλοι και συγγενείς του Κώστα Φραγκούλη μετέφεραν το λευκό φέρετρο στο σημείο όπου θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Χρήστης των κοινωνικών δικτύων είχε ανεβάσει live το τι συνέβαινε το πρωί στον καταυλισμό «Αγία Σοφία», το οποίο παρακολουθούσαν περισσότεροι από 25.000 χρήστες.

Βαθιά οδύνη όταν έφτασε η σορός του 16χρονου Ρομά

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 10 το πρωί έφτασε στον οικισμό η σορός του 16χρονου με πομπή, ενώ συγγενείς και φίλοι ξεσπούσαν σε κλάματα μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης.

Την σορό του ανήλικου συνόδευαν φίλοι και συγγενείς με μουσικές και κόρνες. Αύριο στις 10:00 θα τελεστεί η κηδεία του 16χρονου στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα κοιμητήρια Ευόσμου.