Ο Χρήστος Νικολαίδης, ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος και πολεμικός ανταποκριτής είναι ο μόνος υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, που δεν πρόλαβε να ψηφίσει τον εαυτό του, αφού έφυγε ξαφνικά για το Ισραήλ, προκειμένου να καλύψει την επίθεση της Χαμάς.

Ο Χρήστος Νικολαϊδης είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης και ήταν αυτός, που προ ημερών προκάλεσε συνάντηση όλων των δημοσιογράφων – υποψηφίων με διάφορες παρατάξεις στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος είχε καλύψει και τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και άλλα δραματικά γεγονότα, όπως την τραγωδία των Τεμπών, τις πυρκαγιές στον Έβρο, τις πλημμύρες στη Θεσσαλία και άλλα μεγάλα θέματα.

Ήδη βρίσκεται στο Τελ Αβίβ και έδωσε την πρώτη ανταπόκριση στον ΣΚΑΪ, περιγράφοντας τις καταστροφές, που έχει προκαλέσει η επίθεση της Χαμάς.

Τι έγραψε ο ίδιος στο Facebook

Αναχωρώντας για το Ισραήλ ο Χρήστος έγραψε στο λογαριασσμό του στο F.B.

10 ώρ. 
Δεν θα ψηφίσω τον εαυτό μου, οπότε κάντε το εσείς για μένα…
Παίζει να είμαι, αν όχι ο μοναδικός, τότε σίγουρα ένας από τους ελάχιστους υποψηφίους των σημερινών εκλογών που δεν θα ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο που γράφει το όνομα τους…
Δεν θα ψηφίσω σήμερα γιατί έφυγα…
Το καθήκον βλέπετε!
Ήδη ταξιδεύω για το Ισραήλ, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν θα καταφερω να φτάσω στη ζώνη του πυρός και πότε!
Ξέρω ότι έχω τις ευχές όλων σας για την αποστολή αλλά και για την σημερινή ψηφοφορία, αλλά να μην ξεχνιόμαστε παρακαλώ…
Μακάρι η σημερινή εκλογική διαδικασία να έχει μεγάλη συμμετοχή, μακάρι τα νέα παιδιά να δώσουν μαζικό “παρών”, θα είναι σημαντικό για την Θεσσαλονίκη μας αλλά και την Πατρίδα μας γενικότερα!
Σκεφτείτε λιγο: εμείς έχουμε την ευκαιρία να πάμε στη “Γιορτή της Δημοκρατίας” και κάποιοι άλλοι δεν ανασαίνουν από λύπη, αγωνία και πόνο, καθώς ξεροσταλιάζουν στα καταφύγια…