Μία τρύπα περίπου τριών μέτρων άνοιξε στο οδόστρωμα, στη στοά του Μπιτ Παζάρ στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να «καταπιεί» έναν 19χρονο και μία συνομήλική του κοπέλα.

Αναστατωμένος ο κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, ωστόσο μέχρι να καταφθάσει, καταστηματάρχης προσέφερε μία αναδιπλούμενη σκάλα από την οποία κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια τραυματισμένοι οι δύο νεαροί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη έχει κατάγματα ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι ο νεαρός, που φέρει θλαστικά τραύματα.

Η είσοδος στο Μπιτ Παζάρ από την οδό Τοσίτσα έχει σφραγιστεί. Η περιοχή βρίσκεται κάτω από την Αγίου Δημητρίου προς την Ολύμπου.

Ο πατέρας της κοπέλας κατήγγειλε ότι το έδαφος υποχώρησε ξαφνικά και το ζευγάρι έπεσε στην μεγάλη τρύπα. Μάλιστα από πάνω τους έπεσαν κομμάτια ασφάλτου και χώματα, που τους προκάλεσαν χτυπήματα. Η 19χρονη λιποθύμησε από τον τρόμο και συνήλθε λίγο αργότερα. Για να βγει το ζευγάρι από το πηγάδι χρειάστηκε σκάλα.

Έρευνα για το συμβάν διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου