Σε κακοτεχνία αποδίδεται η κατάρρευση τμήματος της οροφής στο νοσοκομείο “Αγιος Δημήτριος” στη Θεσσαλονίκη, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός στον προθάλαμο των κοιτώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και εξετάστηκε αμέσως από τους θεράποντες συναδέλφους του, οι οποίοι έκριναν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Μάλιστα, προκειμένου να εξεταστεί από ορθοπεδικούς ιατρούς, ο τραυματίας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου“, καθώς το νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος” δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική.

Οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου “Παπαγεωργίου”, αφού εξέτασαν τον συνάδελφό τους, διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. Στη συνέχεια, ο τραυματίας γιατρός επέστρεψε στο σπίτι του.

Είχαν γίνει εργασίες επισκευής

Όσον αφορά στο τμήμα της στέγης που έπεσε στον προθάλαμο των κοιτώνων των γιατρών, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου “Άγιος Δημήτριος“, Βασιλική Τραούδα, πριν από μερικές ημέρες είχαν ολοκληρωθεί εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα και πιθανόν το συμβάν να οφείλεται σε κακοτεχνία της εταιρείας που τις ανέλαβε.

Ήδη από το πρωί, στο νοσοκομείο κλήθηκαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας που ανέλαβε το έργο έπειτα από διαγωνισμό, οι οποίοι προέβησαν στην αποκατάσταση του τμήματος που κατέρρευσε. “Θα ακολουθηθεί κάθε νόμιμη ενέργεια απέναντι στην εταιρεία“, ξεκαθάρισε η κ. Τραούδα.

Μάλιστα, με εντολή του διοικητή του νοσοκομείου “Άγιος Δημήτριος”, Νικήτα Παπαδόπουλου, θα πραγματοποιηθεί περαιτέρω έλεγχος σε όλα τα σημεία στα οποία έγιναν το τελευταίο διάστημα εργασίες επισκευής, έτσι ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.