Μυστήριο κρύβει η υπόθεση ενός 47χρονου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο όπου διέμενε σε ξενοδοχείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για άνδρα 47 ετών ελληνικής καταγωγής, ο οποίος διέμενε εδώ κι ένα μήνα στο ξενοδοχείο.

Αρμόδιες πηγές κάνουν λόγο για έναν κλειστό χαρακτήρα και οι μοναδικές στιγμές που έβγαινε από το δωμάτιο ήταν για να πάρει καφέ από την τραπεζαρία, ενώ ήταν συνεπής στις οικονομικές του συναλλαγές με την επιχείρηση.

Πώς εντοπίστηκε νεκρός ο 47χρονος στη Θεσσαλονίκη

Από το Σάββατο ο άνδρας δεν έδωσε σημασία ζωής. Η καμαριέρα χτύπησε την πόρτα χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο προσωπικό του ξενοδοχείου.

Τελικά μπήκαν στο δωμάτιο και στην προσπάθειά τους να τον εντοπίσουν, διαπίστωσαν πως ήταν “μαγκωμένη” η πόρτα της τουαλέτας. Λίγο αργότερα εργαζόμενοι του ξενοδοχείου βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα και ειδοποίησαν την ελληνική αστυνομία, με τις ενδείξεις να κάνουν τους αστυνομικούς να αποκλείουν την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.  Ωστόσο στο πλαίσιο της προανάκρισης αναμένεται να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.