Αρκετά κυκλοφοριακά προβλήματα παρουσίασε από το πρωί η Ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς έμεινε κλειστή επί ώρες η εθνική οδό προς τα Μουδανιά και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γινόταν από τον δρόμο προς Περαία, από τα Πράσινα Φανάρια.

Εδώ η κίνηση ήταν μεγάλη και οι οδηγοί υπέστησαν αρκετή ταλαιπωρία, ιδιαίτερα όσοι κατευθύνονταν από Περαία, Επανομή, Τρίλοφο κλ.π. προς Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοινώθηκε, κλειστή θα παραμείνει έως τις 4 το απόγευμα η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα της από τη νέα αερογέφυρα Θέρμης μέχρι την αερογέφυρα Ρυσίου, λόγω της δοκιμαστικής παρέλασης μηχανοκίνητων τμημάτων, ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Η κίνηση στο παραπάνω τμήμα διεκόπη μετά τις 8 το πρωί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ συνεργεία της Τροχαίας βρίσκονται σε καίρια σημεία, κατευθύνοντας τούς οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων από εναλλακτικές διαδρομές. 

Οι προετοιμασίες για την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου κορυφώνονται και ήδη πέταξαν πάνω από την Θεσσαλονίκη αεροσκάφη Ραφάλ, F 16 και άλλα, κάνοντας πρόβα για την εντυπωσιακή επίδειξη του Σαββάτου.