Λίγο η βροχή, λίγο ο κυκλοφοριακός φόρτος και αρκετά η βιασύνη των οδηγών συνέβαλαν στο να προκληθούν καραμπόλες αυτοκινήτων με υλικές ζημιές και τουλάχιστον έναν τραυματία μετά τις 7 το πρωί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Οδό και στο Δερβένι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πολλαπλή σύγκρουση συνέβη στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονικης μετά το τούνελ, στο ρεύμα προς δυτικά, όπου αναφέρθηκε ένας τραυματισμός (επιλήφθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ).

Διαδοχικές συγκρούσεις σε Τιτάν και Δερβένι

Εξάλλου, καραμπόλα αναφέρθηκε στο «ΤΙΤΑΝ», στο ρεύμα εξόδου στη Θεσσαλονικη , και άλλη μία με τέσσερα οχήματα στην κατηφόρα του Δερβενίου, λίγο πριν από την έξοδο για τον παλιό δρόμο της Καβάλας.

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις, που αποδίδονται κυρίως στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος λόγω της βροχόπτωσης, παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων σε κεντρικές οδικές αρτηρίες του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλες τις αρτηρίες παρατηρήθηκε επί ώρες μποτιλιάρισμα, ενώ οι οδηγοί έλεγαν ότι δεν είδαν ούτε έναν τροχονόμο στους δρόμους για ρύθμιση της κυκλοφορίας.