Με βροχή και πυκνή ομίχλη ξημέρωσε η Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη με αρκετά προβλήματα και δυσκολίες στις μετακινήσεις, καθώς μάλιστα είναι σε εξέλιξη και η απεργία στα ταξί.

Στους δρόμους χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα στην προβληματική περιφερειακή, ενώ αναφέρθηκαν και μικροατυχήματα, όπως στο δρόμο από Χορτιάτη.

Επίσης στην έξοδο προς την περιφερειακή έγειρε και κρεμάστηκε από γέφυρα ένα μεγάλο τμήμα νταλίκας  (Τράκτορας) και εμπόδισε για λίγο την κυκλοφορία. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Στο δρόμο προς Χαλκιδική η ομίχλη ήταν μέχρι και τις 10.00 αρκετά πυκνή, με αποτέλεσμα τα οχήματα να κινούνται υπό επικίνδυνες συνθήκες, καθώς μάλιστα μερικοί βιαστικοί έκαναν τολμηρές προσπεράσεις.

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό σήμερα:

Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες (κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα).

Από μεσημέρι τα φαινόμενα στα ανατολικά και στα νότια (κυρίως θαλάσσια – παραθαλάσσια) τμήματα της Θράκης θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα δυτικά, τα νότια και τα βορειοανατολικά καθώς και στην ανατολική νησιωτική χώρα βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την ανατολική Θράκη.

Στην υπόλοιπη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.