Ένα θλιβερό συμβάν σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα (Σαββάτου 7/2) στη Θεσσαλονίκη, μετά από πτώση αυτοκινήτου στη θαλάσσια περιοχή του ιστιοπλοϊκού ομίλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυσάρεστο συμβάν έγινε στην περιοχή μεταξύ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου και του Makedonia Palace γύρω στη 01:45, απ΄όπου ανασύρθηκε νεκρός ένας άνδρας 84ετών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε στη θάλασσα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανασυρθεί από το όχημα χωρίς τις αισθήσεις του ένας ηλικιωμένος, ο οποίος αφού απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες στη συνέχεια παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας που βρισκόταν μέσα στο ΙΧ τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Όπως ανέφερε η Πυροσβεστική σε ενημέρωση που παρείχε μέσω Twitter στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 11 πυροσβέστες με δύο οχήματα καθώς και η Ο.Υ.Δ. της 2Ης ΕΜΑΚ ως συνδρομή στο Λιμενικό

Δεν έγιναν γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε το αυτοκίνητο στη θάλασσα, αν δηλαδή ο οδηγός έχασε τον έλεγχο ή αν ήταν σκόπιμη κίνηση.