Η επόμενη εξόρμηση σε Σίνδο,  Λαγκαδά και  Εύοσμο.-

Στην κεντρική πλατεία της Θέρμης την Παρασκευή θα συνεχιστεί η δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον Δήμο Θέρμης και την Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Θέρμης.

Η δράση, που άρχισε το Δεκέμβριο από το κέντρο της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται περιφερειακά, καθώς μετά τη Θέρμη σειρά έχει η Σίνδος, ο Λαγκαδάς και ο Εύοσμος. Περιλαμβάνει τη διενέργεια ελέγχων για Covid 19 στα μέλη του Ε.Ε.Θ. που το επιθυμούν, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να στηριχθούν οι επαγγελματίες κατά τη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα τεστ που έγιναν στην πρώτη φάση ήταν αρνητικά.

Τα Rapid Tests διενεργούνται από ειδικά καταρτισμένους γιατρούς και νοσηλευτές που διαθέτει το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το ΕΕΘ.

Τα μέλη του ΕΕΘ από την περιοχή της Θέρμης που επιθυμούν να κάνουν το τεστ θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο του Τμήματος Επαγγελματιών του Επιμελητηρίου κα Φανή Μπλιούμη στο τηλέφωνο 6947-612525.