Μικρής έκτασης προβλήματα προέκυψαν στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της βροχόπτωσης, που άρχισε από τις πρωϊνές ώρες και συνεχιζόταν κατά διαστήματα μέχρι το απόγευμα.

Μεταξύ των περιστατικών, που αναφέρθηκαν ήταν μια “καραμπόλα” 12 οχημάτων, που σημειώθηκε στη γέφυρα της Βούλγαρη, στο ρεύμα εισόδου προς στη Θεσσαλονίκη.  Υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές. Η κίνηση το μεσημέρι ήταν αυξημένη και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν με δυσκολία.

Μία ακόμη σύγκρουση τριών οχημάτων σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό στο ύψος της Τριανδρίας στο ρεύμα προς ανατολικά μόνο με υλικές ζημιές.

Έντονη βροχόπτωση έπληξε την Ημαθία και την Πέλλα.

Στην περιοχή της Νάουσας η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, ενώ πραγματοποιήθηκε μεταφορά, σε ασφαλές σημείο, δύο ατόμων, πατέρα και κόρης, από όχημα που είχε ακινητοποιηθεί εξαιτίας της παράσυρσης -από τα νερά της βροχής- φερτών υλικών στον δρόμο όπου εκινείτο.

Αποκαταστάθηκε επίσης η κυκλοφορία στον δρόμο εξόδου από τη Νάουσα, που είχε διακοπεί προσωρινά λόγω πτώσης βράχων από τη βροχή. Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στην Πέλλα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ