Στο πένθος έχει βυθιστεί μια οικογένεια στη Σταυρούπολη, ενώ έχουν πάθει σοκ συγγενείς και φίλοι ενός 22χρονου στρατιώτη, που βρήκε τραγικό θάνατο στη Νέα Μεσήμβρια, όταν ένα ι.χ. αυτοκίνητο χτύπησε την μηχανή του και τον πέταξε πάνω σε μια κολόνα.

Η οικογένεια ζει στιγμές φρίκης καταγγέλλοντας ότι το παλικάρι σκοτώθηκε γιατί ο οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε το stop κοντά στο στρατόπεδο, όπου πήγαινε ο 22χρονος γιος.

“Παραβίασε το στοπ και σκότωσε το γιο μου”, κατήγγειλε στο newsit.gr η μητέρα του 22χρονου Βασίλη Μαλαματά που άφησε την τελευταία του πνοή λίγα μέτρα μακριά από το στρατόπεδο που υπηρετούσε, στην περιοχή της Νέας Μεσήμβριας.

Θεσσαλονίκη: «Παραβίασε το stop και σκότωσε το γιο μου» – Video ντοκουμέντο

Ο άτυχος 22χρονος Βασίλης Μαλαματάς. Κλαίει όλη η Σταυρούπολη για το παλικάρι.

Το νήμα της ζωής του νεαρού άνδρα κόπηκε άδικα και πρόωρα με τους γονείς του αλλά και τους φίλους του να έχουν βυθιστεί στην θλίψη και τον πόνο. Ο Βασίλης, ένα παιδί γεμάτο ζωή και όνειρα, έφυγε με τη μηχανή του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από το σπίτι του στην Σταυρούπολη με προορισμό το στρατόπεδο που υπηρετούσε στη Νέα Μεσήμβρια του νομού Θεσσαλονίκης.

Η μοίρα, όμως, του επιφύλαξε το πιο άσχημο παιχνίδι. Το τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκη με τη μηχανή του το βράδυ της 29ης Μαΐου, έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή. Η μηχανή του συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 59χρονος άνδρας. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο Βασίλης Μαλαματάς τραυματίστηκε θανάσιμα, , ενώ ο 59χρονος φέρει ελαφρά τραύματα.

Απαρηγόρητη η μάνα του 22χρονου

“Ο γιος μου υπηρετούσε στο στρατό. Το Σάββατο ήταν στο σπίτι μας και στις 20:10 έφυγε χαρούμενος να επιστρέψει στο στρατόπεδο. Ήταν ήρεμος, ο πατέρας του προσφέρθηκε να τον πάει αυτός με το αυτοκίνητο μας, άλλα ο γιος μας ήθελε να πάει μόνος του”, λέει στο newsit.gr με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του Βασίλη, Όλγα Μαλαματά, και προσθέτει:

“Στις 20:40 μας πήρε τηλέφωνο ο λοχαγός του και μας ενημέρωσε ότι το παιδί μας είχε θανατηφόρο τροχαίο. Το τροχαίο έγινε σε διασταύρωση στο κέντρο της Νέας Μεσήμβριας με τον οδηγό του αυτοκινήτου που σκότωσε το γιο μου, να έχει παραβιάσει το stop”.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, το σώμα του Βασίλη Μαλαματά έφυγε από τη μηχανή και χτύπησε σε μια κολώνα. “Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Ο γιος μου ήταν πολύ προσεκτικός στην οδήγηση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί θα χαθούν κι άλλες ζωές”, αναφέρει με τρεμάμενη φωνή η Όλγα Μαλαματά.