Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Χρυσάνθης Μουχταροπούλου, η οποία την Παρασκευή εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου διέμενε με την οικογένεια της στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης.

Ήταν 1η Δεκεμβρίου όταν η νεαρή γυναίκα έφυγε από το σπίτι της χωρίς να πάρει μαζί της ούτε χρήματα, ούτε το κινητό της τηλέφωνο, με τους δικούς της ανθρώπους να αγωνιούν από τη πρώτη στιγμή και να απευθύνουν έκκληση για πληροφορίες σε όποιον γνωρίζει που μπορεί βρίσκεται η Χρύσα.

Για την εξαφάνιση της 34χρονης έχει εκδοθεί και Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό της συμβάλουν και οι εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ.

Σύμφωνα με την οικογένεια της γυναίκας, πρόσφατα είχε πέσει θύμα bullying από άνθρωπο του εργασιακού της περιβάλλοντος στην επιχείρηση της Αθήνας, όπου εργάζονταν και έκτοτε αντιμετωπίζει ψυχολογικής φύσεως προβλήματα, είναι φοβισμένη και νευρική, για αυτό και χρειάζεται προσοχή κατά την προσέγγιση.

Την πείραξε η συμπεριφορά ενός συναδέλφου της

Μιλώντας στο protothema.gr η μητέρα της εξηγεί ότι βλέποντας την κατάσταση που βίωνε στην Αθήνα η 34χρονη και ειδικότερα με τη συμπεριφορά ενός συναδέλφου της, η οικογένεια αποφάσισε η Χρύσα να επιστρέψει στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη και να την βοηθήσουν με ψυχολογική στήριξη από ειδικούς.

Ίσως και ο λόγος που έφυγε από το σπίτι της, όπως λέει η μητέρα της, να ήταν ότι φοβήθηκε πως θα την μεταφέρουν σε κάποια κλινική για παρακολούθηση, καθώς δεν ήθελε να παίρνει την αγωγή που της έγραψε ο γιατρός.

“Την Παρασκευή λείψαμε για λίγη ώρα από το σπίτι και τότε έφυγε. Το καταλάβαμε αμέσως μόλις επιστρέψαμε και ο γιος μου έτρεξε να την προλάβει, αλλά δεν τα κατάφερε. Μαζί της δεν πήρε τίποτα, ούτε το κινητό της, ούτε τα ρούχα της, ούτε χρήματα“, αναφέρει η μητέρα της.

Πήγε να πάρει φαγητό δωρεάν

Τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής, η 34χρονη επισκέφτηκε ένα κατάστημα εστίασης takeaway στην περιοχή της Δελφών και ευγενικά ζήτησε να της επιτρέψουν να πάρει κάτι για φαγητό δωρεάν, με την πρόφαση ότι είχε χάσει την τσάντα της και ότι είχε πρόβλημα με την κάρτα της.

Μάλιστα, στα βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης που εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr, φαίνεται η γυναίκα να φεύγει την πρώτη φορά από το κατάστημα, όταν η υπάλληλος της εξηγεί ότι δεν γίνεται να της δώσει κάτι δωρεάν και να επιστρέφει περίπου 20 λεπτά αργότερα για να ζητήσει ακριβώς το ίδιο, κρατώντας πάντα ένα μπουκαλάκι νερό στα χέρια της.

“Την έχουν δεί και στην περιοχή της Δελφών, στην αερογέφυρα του Κορδελιού, και στον Εύοσμο. Φαίνεται πως γυρίζει σε όλη την πόλη. Απευθύνουμε έκκληση σε όποιον τη δεί να καλέσει το 100 κατευθείαν”, σημειώνει η μητέρα της. (Πηγή: Protothema.gr)