Σε ευχάριστο περιβάλλον και με όλα τα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα γύρω τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη η Ελβίνα Βενιζέλου και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Γιώργος Παπαϊωάννου.

O γάμος της κόρης του Ευάγγελου Βενιζέλου έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, και τη νύφη συνόδεψε συγκινημένος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δίπλα τους, πανευτυχής και η μητέρα της νύφης, Λίλα Μπακατσέλου.

Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στους κήπους του Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης, όπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος χόρεψε με την κόρη του ένα τανγκό και το τραγούδι «Κάποιες φορές» του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου.

Παρόντες, μεταξύ των άλλων, στο μυστήριο ήταν οι συγγενείς και οι φίλοι των οικογενειών ενώ φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στα social media.

Το ζευγάρι μετρά τέσσερα χρόνια σχέσης. Η Ελβίνα Βενιζέλου έχει σπουδάσει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, συνέχισε τις σπουδές της παρακολουθώντας ένα πρόγραμμα stage στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο Λουξεμβούργο και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Τζορτζτάουν, αποκτώντας ειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Γιώργος Παπαϊωάννου είναι κτηνίατρος.

Τόσο το αντρόγυνο, όσο και οι γονείς έλαμπαν από χαρά, ενώ ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα επικράτησε και στη γαμήλια δεξίωση. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έδειχνε πολύ ευδιάθετος και μαζί με τις ευχές του στο ζευγάρι έλεγε και μερικές χιουμοριστικές ατάκες, δίνοντας τον τόνο της όμορφης ατμόσφαιρας.