Άγιες μέρες έρχονται κι εμείς ασχολούμαστε με τα καμώματα του Ερντογάν,το αν αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος, αν το εμβόλιο μπορεί να σώσει ζωές, αν οι κλίνες είναι 99% γεμάτες κι αν υπάρχει μια διαθέσιμη για την περίπτωση μας.

Ω, τι κόσμος μπαμπά ! Θα αναφωνούσε δικαιολογημένα το οποιοδήποτε παιδί, που θα άκουγε τηλεοπτικές ειδήσεις τους τελευταίους μήνες..Και τι να απαντήσει ο κάθε κακόμοιρος γονιός;

Γράφει ο Νίκος Βολωνάκης

 

“Γιε μου, έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι μόνο εδώ το κακό. Συμβαίνει και άλλου, κοίταξε στην Γερμανία σπρώχνουν την Μερκελ άκομψα και άδοξα στην έξοδο, ενώ στις Βρυξέλλες η αγαθή η Ούρσουλα δεν έχει κάθισμα να ξεκουραστεί από το ταξίδι της στην Τουρκία και ο Ταγίπ στρογγυλοκάθεται γιατί δεν τον ενδιαφέρει μια γυναίκα επιπλέον στο χαρέμι του κι εμείς όλοι οι υπόλοιποι να καταπίνουμε χόρτο αμάσητο και αβασάνιστα.

Γιατί, εδώ που τα λέμε, κανείς δεν αντιδρά στο…μείζον θέμα που έχει προκύψει
σε όσους διαχειρίζονται το κύκλωμα των αοιδών (και αειδιών) της Γιουροβίζιον, που θα ξετυλιχθεί τον επόμενο μήνα. Βέβαια, οι πληροφορίες μου λένε, ότι ούτε ο Τριαντάφυλλος ούτε η Κύπρια Ελευθερία (με τις ζουμερές φωτογραφίες) θα προλάβουν να περάσουν την είσοδο, αλλά οι άλλες δυο μονομαχίες θα παλέψουν μέχρις εσχάτων για να κερδίσουν τη μάχη.

Που να ξέρουν ; Πως από πίσω έρχεται μια άλλη, Γαλλίδα αυτή την φορά, που θα πει εμφαντικά ένα « Voilà « και θα κλέψει τη νίκη, στην παράταση. Όπως έκανε ο Μουργκ, με απευθείας φάουλ, στο τελευταίο δευτερόλεπτο…

Για να ξέρετε κάποια πράγματα, οι περισσότεροι Κύπριοι υποστηρίζουν ότι το τραγούδι “Διάβολος” , που ερμηνεύει η εξ Αθηνών Έλενα Τσαγκρινού, θα νικήσει σ ένα μήνα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας… Οι υπόλοιποι όμως, (φανατικοί χριστιανοί και θεολόγοι) είναι έξαλλοι, υποστηρίζοντας ότι το τραγούδι εξυμνεί τον διάβολο και μάλιστα απείλησαν ότι θα κάψουν τον κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό.

“Πρόκειται για την αιώνια πάλη του κακού με το καλό.Μέσα από την προβληματική σχέση του έρωτα ενός κοριτσιού, που βρίσκεται σε σχέση εκμετάλλευσης από έναν αλήτη. Στο τέλος,λάμπει πάντα η αλήθεια”, ανακοίνωσε ο σταθμός.

Και όλοι εμείς περιμένουμε πότε θα τελειώσει το λοκντάουν, πότε ο Ταγίπ θα πει στην Ορσουλα “καθίστε” και πότε το δικό μας αστεράκι, η Στεφάνια Λυμπεράκη θα βγάλει τον δικό της άγγελο από το μανίκι και θα σαρώσει στη Γιουροβίζιον.

Εις το επανιδείν.

Υ.Γ. Άσχετο εντελώς είναι το θέμα που δημιούργησε μια εταιρία λανσάροντας μέσω διαδικτύου αθλητικά παπούτσια του Σατανά, με μια σταγόνα ανθρώπινο αίμα στη σόλα ! Περιττό να γράψω ότι σε δυο λεπτά έγιναν ανάρπαστα με 1.019 δολάρια, το κάθε ζευγάρι…