Ύστατη έκκληση προς τους ανεμβολίαστους με ειδική αναφορά στους νέους απευθύνει η πνευμονονολόγος και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Η κα Γκάγκα αναφέρεται σε τρεις θανάτους νέων ανθρώπων μέσα σε μια εβδομάδα, λέγοντας ότι «πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στην Κομοτηνή».

Η καθηγήτρια καλεί όλους τους ανεμβολίαστους πολίτες να προχωρήσουν σε εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, αναφέροντας ότι χθες, Σάββατο, έχασε τη ζωή του ένας 28χρονος στην Κομοτηνή, ο τρίτος ανεμβολίαστος άνθρωπος αυτής της ηλικιακής ομάδας που κατέληξε αυτή την εβδομάδα.

Τι αναφέρει ανάρτησή της στο Facebook:

«Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίααστοι.  Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί  φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας».