Η διαδικασία εμφανίζεται και στη διαδικασία…

 

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ υπουργός Επικρατείας:

« Στα παραγωγικά συνέδρια μιλήσαμε επί της ουσίας για το τι σημαίνει παραγωγικές δυνάμεις και όλη αυτή η διαδικασία σήμερα εμφανίζεται και στην διαδικασία που έχουμε πάνω στον προοδευτικό πόλο» τόνισε ο κ. Βερναρδάκης.

(Ένσταση επί της διαδικασίας κύριε πρόεδρε…)

………………………………………………………………………

Συνεργασία εδάφους – αέρος

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ πρώην Υφυπουργός ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ:

“Εντός του πρώτου εξαμήνου 2019, θα γίνει η ίδρυση του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας με έδρα την Θεσσαλονίκη και το ΥΜΑΘ και με σκοπό την προώθηση της αναπτυξιακής συνεργασίας στα Βαλκάνια.”

(Συνεργασία μεταξύ εδαφών; Μάλλον ανεδαφική μας φαίνεται)

 

Άντε και καλά κρασιά…

Διαβάζουμε την είδηση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

“Με τη συμμετοχή 866 κρασιών και αποσταγμάτων, τα οποία θα μπουν στο γευστικό “μικροσκόπιο” 25 κριτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και με την παρουσία πέντε “masters of wine”, κατόχων της υψηλότερης διάκρισης παγκοσμίως στον χώρο του οίνου, ξεκινά ο «Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Αμπελοοινικής Προέλευσης Θεσσαλονίκης».  Υπολογίζεται πως ο/η κάθε γευσιγνώστης-κριτής του Διαγωνισμού δοκιμάζει και βαθμολογεί την κάθε ημέρα της διεξαγωγής του 60 δείγματα.”

(Με 60 ποτηράκια ο καθένας; Τύφλα τους βλέπω…)

 

Μια σέξι ηθοποιός στο Μαϊάμι

 

Διαβάζουμε στο tlife.gr:

“Η σέξι 25χρονη ηθοποιός και μοντέλο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο εξωτικό Miami, για επαγγελματικούς λόγους! Φαίνεται πως μετά τον χωρισμό της με τον γοητευτικό ηθοποιό Κώστα Σόμερ το μοντέλο θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την καριέρα της. Έτσι ταξίδεψε για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα…”

(Όχι θα κάτσει να σκάσει…)