ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ

«Την οραματίστηκες τη χρονιά. Έχεις, λοιπόν μια ιδέα για το τι θέλεις να πετύχεις. Τέλεια! Νομίζεις ότι ξέρεις να βάζεις στόχους; Έλα να το τεστάρουμε. Γράψε στην παρακάτω σειρά έναν στόχο. Στη συνέχεια , αφού διαβάσεις αυτόν τον μίνι οδηγό, τσέκαρε αν πληροί τις προϋποθέσεις της στοχοθεσίας. Μην κλέβεις! Γράψε τον τώρα και τον τσεκάρεις μετά»

 Κάπως έτσι ξεκινά το «Ημερολόγιο 2020. Οργάνωσε τη μέρα σου, φτιάξε τη ζωή σου» που επιμελήθηκε ο ψυχολόγος Life coacher Κλέαρχος Σταματουλάκης και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις i Write

Για να θέσεις τους στόχους σου, λέει ο κ Σταματουλάκης, θα πρέπει αυτοί να είναι συγκεκριμένοι, μετρήσιμοι, χρονικά οριοθετημένοι, ρεαλιστικοί, θετικοί και να περιγράφονται σε χρόνο ΕΝΕΣΤΩΤΑ.

«Όχι  θα ήθελα, αλλά θέλω» εξηγεί ο κ Σταματουλάκης.

Το δεύτερο βήμα μας είναι να θέσουμε προτεραιότητες. Να θέσουμε τα στάδια που πρέπει να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας με την χρονική ακολουθία που πρέπει να συμβεί, σπάζοντας πολλές φορές τον κύριο στόχο μας σε μικρότερους, ώστε να επιτευχθεί αυτή η διαδικασία.

Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα με μια έξυπνη καθοδήγηση για κάθε μέρα ξεχωριστά περιλαμβάνει το ημερολόγιο που μας βοηθά να θέσουμε στόχους, προτεραιότητες, να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας , παίρνοντας τη ζωή μας στα χέρια μας.

Στοιχεία επικοινωνίας με τον Κλέαρχο Σταματουλάκη: www.createyourmyth.gr, kstamatoulakis@gmail.com