Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες, αυθεντικό λαϊκό τραγούδι και ήχους από όλη την Ελλάδα ήταν αυτή, που παρουσίασε το MEGA με πρωταγωνιστές τον  Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Μακρόπουλο, που μαζί με τους σπουδαίους φίλους τους ένωσαν τις δυνάμεις τους επί σκηνής και πρόσφεραν ωραίες στιγμές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η συναυλία κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με ποσοστά τηλεθέασης, που έφτασαν μέχρι 24%.

Σε αυτήν τη μουσική γιορτή που ταξίδεψε το ελληνικό τραγούδι σε όλον τον κόσμο, οι τηλεθεατέςείχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αμέτρητες επιτυχίες των δύο σπουδαίων τραγουδιστών, αλλά και ένα μοναδικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη.

Μαζί τους σε αυτό το μουσικό ταξίδι ήταν : από την Κρήτη ο Νίκος Ζωιδάκης, από την Ήπειρο ο Γιάννης Καψάλης και από τον Πόντο ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Συμμετείχαν επίσης ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και ο Μάκης Σεβίλογλου.

Οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες έγραψαν εξαιρετικά σχόλια για την συναυλία:

«Μην χάσετε την παράσταση… Θα είναι καταπληκτική» ανέφερε ο Βασίλης Καρράς στην αρχή του προγράμματος και προσκάλεσε τους τηλεθεατές στην μουσική γιορτή τους.

Και φυσικά είχε δίκιο. Η συναυλία των δύο λαϊκών τραγουδιστών ήταν υψηλών προδιαγραφών και γεμάτη με δεκάδες επιτυχίες.

Ένα πρόγραμμα που θα ήταν σίγουρα πολύ διαφορετικό αν παρουσιαζόταν με κοινό καθώς η ενέργεια του κόσμου είναι αυτή που δίνει παραπάνω δύναμη στους καλλιτέχνες.

Παρόλα αυτά ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Μακρόπουλος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έκαναν ιδιαίτερα κεφάτο αυτό το σαββατόβραδο.

Χιλιάδες μηνύματα αγάπης στα κοινωνικά δίκτυα

Η μεγάλη συναυλία του Βασίλη Καρρά και του Νίκου Μακρόπουλου που προβλήθηκε αποκλειστικά στο MEGA προκάλεσε «πανικό» στους χρήστες των social media.

Το #spitimetomega ανέβηκε στην κορυφή των ελληνικών trends με χιλιάδες ακροατές να στέλνουν μηνύματα αγάπης. (in.gr)

Εντυπωσιακές οι επιδόσεις του μουσικού προγράμματος

 

 

Είναι γεγονός πως, αν χαμήλωνες για λίγο την τηλεόρασή σου χθες το βράδυ, σίγουρα από κάποιο διαμέρισμα της πολυκατοικίας θα άκουγες τον Βασίλη Καρρά να τραγουδάει «Μη μ’ αγαπάς» ή «Αστη να λέει».

Κι αν έμπαινες στα κοινωνικά δίκτυα, τότε, εκτός από αναρτήσεις ενθουσιασμού και κεφιού, για όσα άκουγαν οι χρήστες στο Mega από τον Καρρά και τον Μακρόπουλο, θα έβλεπες και φωτογραφίες με ποτά και ξηροκάρπια στα σαλόνια, που έστω για λίγες ώρες μετατράπηκαν σε πρώτο τραπέζι πίστα με τους δύο λαϊκούς τραγουδιστές να παρηγορούν τους ταλαιπωρημένους τηλεθεατές από τις συνέπειες της καραντίνας. Γι αυτό και σήμερα το πρωί που έφτασε το ραβασάκι θύμιζε «λογαριασμό» δίχως τα λουλούδια τα οποία ήταν κερασμένα από το Mega…

Το «Σπίτι με το Mega» έφτασε σε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό το 16% ενώ άγγιξε το 24% σε τέταρτο και την τελευταία ώρα προβολής του ξεπέρασε το 21% μέσο όρο.

Και ήταν πραγματικά εξαιρετικό σε περιεχόμενο, άρτια μοιρασμένο μουσικά και ερμηνευτικά, με σωστές δόσεις λαϊκού, δημοτικού τραγουδιού με ποντιακά και κρητικά τραγούδια να μεταδίδουν συναισθήματα που πλέον δεν μπορεί να προσφέρει ο κωδικός μετακίνησης «6».

Και τον «Μπίλαρο» όπως αποκαλούν οι θαυμαστές του να κεντά μουσικά με ερμηνείες μοναδικές σε ένα ακόμη δύσκολο βράδυ. (Protothema.gr)