Υποδέχονται τους φίλους τους και υπογράφουν τα βιβλία τους στο περίπτερο των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία σήμερα, ώρα 7.30 μ.μ.

Στο περίπτερο των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία (αρ. 27-28), στο 39ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, στην παραλία, θα βρίσκονται απόψε Παρασκευή 10 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ. οι βετεράνοι δημοσιογράφοι Νίκος Δημαράς, Νίκος Βολονάκης και Άγγελος Κολοκοτρώνης, συγγραφείς βιβλίων που γνώρισαν μεγάλη απήχηση από το αναγνωστικό κοινό.

Οι δημοφιλείς δημοσιογράφοι θα υποδέχονται φίλους και επισκέπτες του Φεστιβάλ, με τους οποίους θα συζητήσουν θέματα που αφορούν στο βιβλίο και ευρύτερα στον πολιτισμό και θα υπογράφουν αντίτυπα των βιβλίων τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με το Νίκο Δημαρά για τα βιβλία του “δημοσιογραφικά παρασκήνια” και “Βασίλης Καρράς. Από την αποθέωση της Ανατολής στο χειροκρότημα της Δύσης”, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία, με το Νίκο Βολονάκη για το νέο του βιβλίο “Πατσανιές και Επιφυλλίδες” που κυκλοφορεί από τον ίδιο εκδοτικό οίκο και με τον  Άγγελο Κολοκοτρώνη για το βιβλίο του “Πλανόδιοι Έρωτες” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μπαρμπουνάκη.

Παρόντες θα είναι και ο εκδότης Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας (διοργανωτή φορέα του Φεστιβάλ) και ο δημοσιογράφος Φώτης Κουτσαμπάρης, αρχισυντάκτης της e-φημερίδας politismika.gr

Πηγή: politismika.gr